Plaats hier een korte zin die deze pagina helder omschrijft

Hier kun je aanvullend nog een introductietekst kwijt van twee tot drie regels. Vertel zo kort mogelijk wat een bezoeker op deze pagina te weten komt. Sluit desgewenst af met een pakkende call-to-action.

Speciaal voor de non-profit sector

Omdat het nodig is...

De wereld verandert om ons heen. De ijskappen smelten, in de wintermaanden kun je rustig zonder jas naar buiten. Beren kunnen de winterslaap maar niet vatten en de Alpen staan vol bloemenweiden. Statistieken tonen dat de rijken rijker worden en de armen armer. Voedselbanken zijn allang geen nieuws meer. Ouderenzorg zit in een verdomhoekje en de woningnood is nog nooit zo hoog geweest. Dieren worden nog steeds verwaarloosd en de plastic soep wordt met de dag groter.

Omdat het voor minder kan...

Ik ben geen wereldverbeteraar die voorop in demonstraties loopt. Ik ben ondernemende vrouw die met twee benen op de grond staat. En realistisch genoeg is om in te zien dat mijn bijdrage aan een betere wereld verschil kan maken.

Dat doe ik als vormgever/dtp’er vanuit Cateye Design, bureau voor creatieve communicatie. Door te werken voor non-profit organisaties, in de breedste zin des woords. Tegen aantrekkelijke tarieven. Waarmee ik mijn steentje bijdraag. Waarbij op een open en eerlijke manier zakendoen naast persoonlijke aandacht voor mij vanzelfsprekend zijn.

Omdat het anders mag...

Ik beschouw mijzelf als dé vormgever met affiniteit en oog voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. En vanuit dit oogpunt zoek ik naar opdrachtgevers die me raken, partners waar ik graag mee samenwerk. Waar ik mijn gevoel voor creatie tegelijkertijd kan combineren met mijn maatschappelijke betrokkenheid. Dit doe ik momenteel al voor diverse organisaties. Ik ga ook graag voor jouw organisatie aan de slag. Dus geef eens een kattenbelletje: 06-52328755. Of mail naar dorith@cateyedesign.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact opnemen