Omdat het nodig is

De wereld verandert om ons heen. IJskappen smelten en in de wintermaanden
kun je rustig zonder jas naar buiten. Beren kunnen de winterslaap maar niet vatten en de Alpen staan vol bloemenweiden. De rijken worden rijker en de armen armer. Voedselbanken zijn allang geen nieuws meer. Ouderenzorg zit in een verdomhoekje en de woningnood is nog nooit zo hoog geweest. Dieren worden nog steeds verwaarloosd en de plastic soup wordt met de dag groter.

Omdat het voor minder kan...
Ik ben geen wereldverbeteraar die voorop loopt bij demonstraties. Ik ben een ondernemende vrouw die met twee benen op de grond staat. En realistisch genoeg is om in te zien dat mijn bijdrage aan een betere wereld verschil kan maken.

Dat doe ik door te werken voor non-profit organisaties, in de breedste zin des woords. Tegen aantrekkelijke tarieven. Waarmee ik mijn steentje bijdraag. Waarbij op een open en eerlijke manier zakendoen naast persoonlijke aandacht voor mij vanzelfsprekend zijn. Ik denk mee gedurende het hele proces en voel haarfijn aan welke uitstraling bij jouw organisatie past. 

Omdat het anders mag...
Ik beschouw mijzelf als dé vormgever met affiniteit en oog voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. En vanuit dit oogpunt werk ik voor opdrachtgevers die me raken, partners waar ik graag mee samenwerk. Zodat ik mijn gevoel voor creatie tegelijkertijd kan combineren met mijn maatschappelijke betrokkenheid. Dit doe ik momenteel al voor diverse organisaties, waaronder Stichting AAP, Bont voor Dieren, Dierencoalitie en Vier Voeters

Zo heb ik voor Bont voor Dieren recentelijk de campagne 'FURREALISME' bedacht en vormgegeven. Furrealisme zorgt dat je de onwerkelijkheid recht in de ogen kijkt en doet je beseffen dat, als je kiest voor een jas met een bontkraag, je kiest voor een jas waar extreem veel dierenleed aan kleeft. Met een uniek reizend kunstproject worden voorbijgangers geconfronteerd met de surrealistische werkelijkheid van de bontindustrie. 
 
Ik mag mijzelf met trots de freelance vormgever van Stichting AAP noemen. Voor hen verzorg ik alle (huisstijl)uitingen en heb ik bijvoorbeeld het Jaarverslag 2022 verzorgd. En begin 2021 heb ik voor de organisaties Stichting AAP, IFAW, World Animal Protection, Dierencoalitie en Stichting SPOTS in strijd tegen pandemieën zoals COVID-19 het actieplan met vijftien maatregelen om de risico’s op een volgende pandemie te verkleinen ontworpen en opgemaakt. 

Ik ga ook graag samen met jouw organisatie aan de slag om mooie uitingen te bedenken en uit te werken! 

Zullen we kennismaken?