Ik ben Dorith Gelberg

Veelzijdig. Autodidact. Flexibel. Spontaan. Enthousiast. Zelfstandig. Creatief. Pro-actief. Teamplayer en prettig in de omgang. Woorden die opdrachtgevers gebruiken om mij als persoon te omschrijven. Complimenten die ik met me meeneem bij iedere
nieuwe uitdaging die ik graag aanga. 

Met Cateye Design...

Ik verzorg als freelancer uiteenlopende opdrachten op het gebied van communicatie, ontwerp, vormgeving en dtp. Zowel off- als online. Door middel van opleidingen, cursussen en praktijkervaring heb ik in de loop van de jaren mijn horizon verbreed en ben ik naast vormgever ook inzetbaar voor het beheer van social media kanalen, het schrijven van teksten en blogs en het bedenken van sterke campagnes en de uitwerking daarvan. Dit alles doe ik voor diverse opdrachtgevers vanuit mijn studio aan huis. 

...komt het op z’n pootjes terecht!
Als jij mijn nieuwe opdrachtgever wordt, dan kom ik graag eerst even langs voor een kennismaking en een kopje koffie. Mèt tompoezen natuurlijk. Ik trakteer. Ik hoor dan graag alles over jouw bedrijf en wat je van mij nodig hebt. Vanzelfsprekend maken we van tevoren duidelijke afspraken met betrekking tot de opdracht en de kosten. 

Klik op de knop hieronder voor een kleine greep uit mijn portfolio. 

Portfolio
Cateye Design is goed in vorm!

Zullen we kennismaken?